Cursussen voor particulieren

Particuliere groepscursussen

 

Taalinstituut De Wester is gestopt met het organiseren van groepscursussen met een open inschrijving.

 

Veel Noord Hollander hebben de taal van hun vakantieland, van hun geliefde of hun schoonfamilie, leren spreken bij Taalinstituut De Wester. 30 jaar lang heb ik, Fiorella Martijnse Visser, eerst als docent Frans, later als bedenker en organisator, dit met enorm veel plezier gedaan. Ik heb van u genoten ! Van de contacten met u allemaal, van de talen en culturen en van de zichtbare groei  in vaardigheden en zelfvertrouwen bij cursisten en docenten. DANK voor deze mooie jaren !U kunt bij ons terecht voor een individuele taaltrainingen op maat. Ook voor een kleine groep, bijvoorbeeld binnen een bedrijf, maken we een lesplan op maat.


Vraag informatie  : ZAKELIJKE TAALTRAINGEN OP MAAT


 

BEKIJK CURSUSAGENDA ▶

1 op 1 cursussen.

 

Een 1 op 1 cursus met een docent voor u alleen, sluit nauwkeurig aan op de kennis die u al heeft en richt zich op wat ù wilt kunnen met een taal.
Wilt u de taal leren spreken van uw geliefde uit een ander land; wilt u ook kunnen spreken met uw schoonfamilie in hun eigen taal, of gaat u met vakantie en wilt u met spoed de taal opfrissen, dan kan een individuele cursus heel snel gaan. Vraag informatie.

 

Stimulerende methodiek

De charme en de effectiviteit van de taaltrainingen bij De Wester is de kleinschaligheid. Het contact tussen cursist, taaltrainer/docent en organisatie is flexibel en gemakkelijk , Al snel ontstaat een plezierige saamhorigheid die stimulerend werkt op het verwerven van taal- en spreekvaardigheid en ontstaat een beter begrip voor de cultuur waarin de taal gesproken wordt.

 

 

De docenten komen vaak uit het land waarvan ze de taal doceren of hebben er veel gereisd. Ze zijn goed opgeleid, ervaren en hebben plezier in wat ze doen.

 

Belangstelling?

Heeft u belangstelling in een taalcursus? Alle benodigde documenten om bij de Wester een cursus te volgen, zijn hier te vinden.

Op aanvraag sturen wij u eventueel aanvullende informatie en/of beantwoorden we vragen waarop u op deze site geen antwoord kunt vinden.

 

Meer weten?

Telefoon: 072 - 540 55 43
E-mail: info@leereentaal.nl