Groepscursussen SPAANS 2014-2015

NB:
Op dit moment zijn er geen groepscursussen Spaans ingeroosterd.
Individuele taaltrainingen, al dan niet zakelijk, zijn altijd mogelijk.
Neemt u in dat geval contact met ons op.

De lessen worden gegeven in kleine groepen. ( 6-10 deelnemers).  Zo bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en heeft u voldoende ruimte om ook echt aan het woord te komen in het Spaans.
In alle groepen is veel aandacht voor de levendige Spaanse en Zuid-Amerikaanse cultuur en de gastronomie en de charme van de Spaans sprekende wereld.  Het doel is dat u zich leert redden in het Spaans in het dagelijks leven, onderweg en op vakantie.

Bij de cursussen hoort ook huiswerk. Als vuistregel geldt : anderhalf uur les, anderhalf uur huiswerk, al zijn er verschillen per persoon.
Zakelijk taalgebruik

Als u het Spaans zakelijk of op korte termijn nodig heeft, is een training op maat de snelste weg.
Na een intake gesprek met de docent, wordt de training geheel gericht op uw wensen en mogelijkheden.
Neemt u in dit geval contact met ons op per telefoon of via het contactformulier.

SPAANS
(Wijzigingen voorbehouden)
groep dag tijd duur aanvang kosten cursus kosten lesmateriaal niveau
ERK*
cursuscode aanmelden
€ ,- € ,- MELD AAN ▶
SPAANS
(Wijzigingen voorbehouden)
Het is mogelijk in 2 termijnen te betalen. De vermelde kosten zijn exclusief lesmateriaal. Na inschrijving krijgt u bericht over het te gebruiken lesmateriaal, dat u kunt bestellen bij de boekhandel

De basiscursus Spaans 1

is bestemd wie nooit of heel weinig Spaans heeft gedaan. U krijgt overzichtelijk, maar toch levendig les en u kunt al snel succesjes boeken. Met goede uitleg, inzicht en overzicht, veel spreekoefeningen en huiswerk komt u gaandeweg tot gesprekjes in het Spaans.

 

Spreekvaardigheid in het Spaans

is gericht op deelnemers die al 1 of 2 cursussen Spaans hebben gedaan. Het gaat vooral om Spaans spreken en verstaan.  U leert de woorden en uitdrukkingen voor het leven van alledag. Waar nodig behandelen we ook de grammatica. De oefeningen die daarbij horen doet u thuis, want in de groep gaat het vooral om spreken.


Instromen
in een lopende cursus is soms mogelijk. Voorwaarde is dat er plaats is en dat uw taalkennis past in het niveau van de cursus. Dit kan uitsluitend in overleg.

Van tijd tot tijd starten we nieuwe cursussen. Deze vindt u dan in de cursusagenda, let op de data.